fbpx
skip to Main Content

Zelf een tv-meubel op maat ontwerpen

Ga je binnenkort je woonkamer verbouwen, herinrichten of gewoon opfrissen met een nieuw interieur? En wil je graag een uniek meubelstuk dat niemand anders in huis heeft? Ontwerp dan zelf het tv-meubel op maat dat precies past bij jouw wensen en jouw stijl bij Broers Design. Wij produceren jouw tv-meubel op maat en komen hem bij jou thuis afleveren. Binnen de kortste keren zit jij lekker thuis op de bank te genieten van jouw stijlvolle nieuwe tv-meubel. Wil jij graag een tv-meubel op maat ontwerpen en laten produceren door Broers Design? Ga snel dan aan de slag met onze ontwerptool hier op de site!

Zelf meubels ontwerpen met onze ontwerptool

Op de website van Broers Design vind je een handige ontwerptool waarmee jij je eigen tv-meubel op maat kan gaan ontwerpen. Wil je een hangend tv-meubel of juist een staande? Of wil je er een waar jouw tv-ontvanger, geluidsboxen en playstation precies in passen? Bij Broers Design kan het allemaal! In onze ontwerptool krijg je meteen visueel de keuzes te zien die je hebt gemaakt voor je tv-meubel. Ook kun je jouw ontwerp van alle kanten bekijken zodat je zeker weet dat je tevreden bent over over jouw tv-meubel. Je kunt werkelijk alles kiezen, van de afmetingen tot aan de pootjes van je tv-meubel. Je creëert bij Broers Design een one-of-a-kind product dat niemand anders heeft, en je hebt het ook nog zelf ontworpen. Dan heb je een tv-meubel waar je extra van zult genieten als je lekker televisie zit te kijken.

Kleurstalen voor klanten foto

De voordelen van Broers Design

Heb je een meubelstuk ontworpen en laten produceren door Broers Design? Dan geniet je van een heleboel voordelen! Deze zetten wij graag voor je op een rij:

  • In de ontwerptool van Broers Design zie je een online visualisatie van het tv-meubel
  • We produceren jouw tv-meubel op maat met duurzame producten
  • Wij hebben al vele jaren ervaring met het maken van meubels
  • Bij ons kun je jouw tv-meubel precies volgens jouw wensen ontwerpen
  • Wij hanteren een goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding

Genoeg redenen dus om jouw tv-meubel op maat te ontwerpen en laten maken door Broers Design. Word zelf ontwerper en ga vandaag nog aan de slag met de ontwerptool hier op de site!

Kwaliteit en duurzaamheid

Broers Design is een jong bedrijf, maar we hebben wel al ruime ervaring in het maken van meubelen op maat. Kies je voor Broers Design, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij Broers Design produceren we onze meubels zo duurzaam mogelijk. Wij dragen de natuur een warm hart toe, daarom dragen wij met trots het FSC-keurmerk. Dat wil zeggen dat ons hout lokaal wordt geproduceerd uit bomen die in een verantwoord beheerd bos groeien. Ook werken wij circulair, wat wil zeggen dat wij materialen zoveel mogelijk hergebruiken om wegwerp- en vervangcultuur tegen te gaan. Bij ons vind je meubels van de hoogste kwaliteit en met het mooiste design. Heb jij een meubelstuk van Broers Design in huis? Dan kun je daar gegarandeerd jarenlang van genieten!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Tips voor het ontwerpen van een tv-meubel op maat

Wij willen je graag een aantal tips meegeven voordat je met de Broers Design ontwerptool aan de slag gaat om je eigen tv-meubel te ontwerpen. Je begint met de afmetingen. Bedenk in welke ruimte je het tv-meubel wilt gaan plaatsen en meet deze op, bedenk vervolgens hoe groot dat je wilt dat het tv-meubel gaat zijn. Ook de functie van het tv-meubel is belangrijk. Welke apparaten komen er allemaal in te staan en hoeveel ruimte nemen die in beslag? Bedenk ook dat je een tv-ontvanger bijvoorbeeld niet achter een kastdeurtje kunt plaatsen, omdat hij dan het signaal van de afstandsbediening niet meer ontvangt. De volgende stap is de stijl. Kies materialen en vormen die passen bij jouw smaak en bij de ruimte waar het tv-meubel op maat komt te staan. Bedenk ook of je een hangend of een staand tv-meubel wilt. Wil je een staand tv-meubel op maat? Dan is er de optie om hier pootjes onder te plaatsen voor een ruimtelijker effect. Kun jij niet wachten om jouw eigen tv-meubel te gaan ontwerpen met de ontwerptool van Broers Design? Ga dan snel aan de slag hier op de site!

Contact opnemen met Broers Design

Wil jij graag een uniek en zelf ontworpen tv-meubel op maat in je interieur? Een topstuk waar je écht trots op kunt zijn? Ga dan snel aan de slag met de Broers Design ontwerptool hier op de site en ontwerp jouw eigen tv-meubel op maat! Heb je nog vragen voor ons? Stel ze gerust, we staan je graag te woord. Via het online contactformulier hier op de site laat je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achter, we beantwoorden deze zo snel mogelijk. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan naar: 072 – 5200 594. Of stuur je email naar: [email protected]. Ontwerp vandaag nog je eigen tv-meubel op maat bij Broers Design!