fbpx
skip to Main Content

Tuintafel op maat laten maken

Wil jij je tuin een nieuwe look geven en ben je op zoek naar een tuintafel die op maat gemaakt wordt, zodat het precies in jouw tuin past? Bij Broers Design helpen we je graag! Je kunt bij ons je tuintafel op maat zelf ontwerpen met de handige designtool hier op de site, en vervolgens eenvoudig online bestellen. Onze specialisten maken het meubel hoe jij het ontworpen hebt. Heb jij helemaal in je hoofd hoe jouw tuin eruit moet zien en ben je op zoek naar designmeubels die het plaatje helemaal afmaken? Start vandaag nog met ontwerpen en laat jouw creatie maken door de specialisten van Broers Design!

Voordelen van Broers Design

Door een tuintafel op maat te laten maken bij Broers Design profiteer je van veel voordelen. Zo kun jij zelf je eigen meubel ontwerpen, bestellen en het laten maken door de experts van Broers Design. Dit betekent dat je de tuintafel op maat kunt maken, met een hoogte die jij fijn vindt en het materiaal dat bij jouw tuin past. Wij werken alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, die ook nog eens duurzaam zijn. De meubels worden gemaakt van hout, steen, glas of staal. Bij Broers Design maken we jouw meubels in Nederland. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen voor de meubels die we leveren. Meer weten over waarom het een goed idee is om jouw designmeubels mij Broers Design te ontwerpen en te bestellen? Dit is waarom jij jouw tuintafel op maat moet laten maken door Broers Design:

  • Je kunt bij ons jouw eigen ontwerp online visualiseren
  • Je design wordt gemaakt van duurzame materialen
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • We hebben ruime ervaring met het maken van meubelen op maat
  • Je kunt bij ons je meubilair personaliseren
Houten meubels op maat

Over Broers Design

Bij Broers Design zit je goed als je op zoek bent naar een bedrijf dat jouw unieke meubel maakt tegen een goede prijs. De specialisten bij Broers Design hebben de kennis om je tuintafel perfect op maat te maken. Je kunt op onze website aanklikken welk model tafelblad of poten je wilt, en je kunt ook zelf het materiaal kiezen. Door digitale visualisatie zie je meteen hoe het geheel eruit ziet. Je kunt door middel van augmented reality ook zien hoe je eigen ontworpen meubel in je tuin staat. Dan weet je gelijk of je creatie past bij de stijl van je tuin. Wil je een tafel met vlinderpoten? Kies je een ovaal of een vierkant tafelblad? Start vandaag met het ontwerpen, bestel je meubel als je ontwerp af is en laat je tuintafel op maat maken door Broers Design!

Soorten tuintafels

Er zijn heel veel verschillende soorten tafels voor in de tuin. Om de perfecte tuintafel op maat te ontwerpen voor je tuin, hebben we een paar tips. Heb jij een grote tuin en vind je het fijn om in de zomer eindeloos te dineren of te borrelen? Dan is een ronde tuintafel iets voor jou. Ronde tuintafels nemen veel ruimte in beslag, maar het voordeel van een ronde tuintafel is wel dat er veel mensen aan de tafel kunnen zitten. Ook heb je geen last hebt van hoeken aan het tafelblad of de stoelpoten. In een iets kleinere tuin kun je beter een tuintafel op maat maken met een vierkant tafelblad. Zo’n tuintafel kun je namelijk ook makkelijk in een hoek zetten, dan neemt het minder ruimte in beslag. Je kunt zelfs een ware bartafel in de tuin zetten! Welke tuin je ook hebt en wat voor tafel je ook zoekt, bij Broers Design kun je zelf je eigen tuintafel op maat laten maken.

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Waar moet ik op letten bij het ontwerpen van een tuintafel?

Bij Broers Design vinden we het belangrijk dat je een tuintafel op maat ontwerpt die perfect past bij je tuin. Daarom zetten we voor je op een rij waar je op moet letten als je zelf een tuintafel gaat ontwerpen. Allereerst is het natuurlijk handig om de ruimte die je hebt op te meten. Let daarbij ook op de ruimte die je over wilt houden om te lopen. Ook moet je plek overhouden voor de tuinstoelen om de tafel. Wanneer je alle maten hebt, kun je onze online designtool gebruiken om de tuintafel op maat te ontwerp. Klik vervolgens op bestellen, en Broers Design je tafel van topkwaliteit! Heb je hulp nodig bij het design? Neem dan gerust contact met ons op.

Wacht niet en start vandaag met het ontwerp!

Bij Broers Design kun je dus zelf je tuintafel op maat laten maken. Wil je een echt uniek meubel dat je zelf ontworpen hebt? Wacht niet langer en begin vandaag nog hier op de site. Wil je meer informatie, of heb je hulp nodig? Laat dan je gegevens achter hier op onze website. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594 of een mail sturen naar [email protected]. Laat je tuintafel op maat maken door Broers Design!