fbpx
skip to Main Content

Wij maken jouw tafel op maat

Wil je graag dat jouw tafel op maat gemaakt wordt, zodat je zeker weet dat het meubel precies past in je interieur? Bij Broers Design ontwerp je zelf een meubel dat precies past in je huis. Natuurlijk helpen wij je hier graag bij. Daarna kun je het bestellen en maken we het meubelstuk precies naar jouw wensen. Wij maken tafels op maat van heel veel verschillende materialen, waaronder glas, steen, staal en hout. De productie vindt volledig in Nederland plaats. Bij Broers Design vinden we het ook belangrijk dat je designmeubels van topkwaliteit zijn. Wil je weten hoe je zelf het ontwerp maakt voor zo’n tafel op maat? Lees verder en begin vandaag nog!

Ontwerpen bij Broers Design

Bij Broers Design kun je een unieke tafel op maat laten maken, precies zoals jij hem wilt hebben. Ben je bijvoorbeeld al jaren op zoek naar een tafel met een unieke vorm? Of wil je dat de tafel precies de goede hoogte is? Met onze handige online tools maak je zelf een geheel eigen ontwerp. Vervolgens bestel je het designmeubel bij Broers Design. Je kunt je tafel helemaal persoonlijk maken op onze website. Door middel van visualisatie stel je het meubelstuk digitaal samen. Wil je een ovaal tafelblad met daaronder vlinderpoten, of past een vierkant tafelblad met schuine poten beter bij je eethoek? Maak zelf je tafel op maat! Via onze website vind je alle mogelijkheden, en in de handige designtool zie je meteen hoe het geheel eruit ziet. Door augmented reality kun je jouw ontwerp virtueel zien in je eethoek of woonkamer. Zo weet je zeker dat je design past! Ga zelf aan de slag met het ontwerp en laat de tafel op maat maken door Broers Design!

Houten meubels op maat

Voordelen van ontwerpen bij Broers Design

Bij Broers Design ben je aan het juiste adres als je zelf een tafel op maat wil ontwerpen. Nadat je een ontwerp hebt gemaakt, kun je het gelijk bestellen en gaan wij aan de slag! De specialisten van Broers Design hebben ervaring met meubels maken, en een tafel op maat laten maken is dan ook geen probleem! Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wil je meer redenen waarom het een goed idee is om je tafel op maat te laten maken door Broers Design? Wij zetten de redenen voor je op een rij:

  • Je kunt bij ons jouw eigen ontwerp online visualiseren
  • Je design wordt gemaakt van duurzame producten
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Wij hebben ruime ervaring met het maken van meubelen op maat
  • Je kunt bij ons je meubilair personaliseren

Voor elk interieur een passend meubel!

Elk interieur laat iets zien van de persoonlijke smaak van de eigenaar. Je interieur is vaak een reflectie van je persoonlijkheid, hoe je bent en hoe je leeft. Bij Broers Design kun je daarom de meubels samenstellen die jouw smaak weerspiegelen. Voel je thuis in je eigen huis en ontwerp zelf een tafel op maat! Kies de kleur die het best past en match het met hout, glas, steen of staal. Bij Broers Design kun je meubels maken die bij elk interieur passen! Is jouw huis basic ingericht met lichte grijstinten en naturel kleuren? Dan is het leuk om zwarte details toe te voegen in je interieur, bijvoorbeeld zwarte tafelpoten. Heb jij een bohemian stijl in de woonkamer? Laat Broers Design dan een houten tafel op maat maken! En als je een interieur met industriële kenmerken hebt, ontwerp dan je meubels met stalen elementen. Hoe jij je interieur ook ingericht hebt, maak zelf het ontwerp voor je tafel op maat en maak de ruimte zo tot één geheel!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Waar moet je op letten als je een tafel op maat ontwerpt?

Als je begint met het ontwerpen van een tafel op maat die precies past in de eethoek, is het verstandig om rekening te houden met een paar elementen. Meet allereerst de afmetingen op van de ruimte, bijvoorbeeld je eethoek of woonkamer. Bepaal dan welke vormen het best passen in jouw interieur en de beschikbare ruimte. Een ronde tafel past bijvoorbeeld perfect in een vierkante ruimte, en een rechthoekige tafel staat prachtig in een rechthoekige ruimte. Als je een tafel op maat laat maken, is het handig om 2x zeventig centimeter extra bij de breedte te berekenen. Als je comfortabel om de tafel wil zitten heb je namelijk nog 70 centimeter extra nodig. Laat je digitaal inspireren en begin snel met het ontwerp. Natuurlijk kun je ook onze hulp inschakelen wanneer je vast zit met het ontwerpen van je tafel op maat. Plaats de bestelling van jouw tafel en laat het op maat laten maken!

Start vandaag nog met je ontwerp!

Wacht niet langer en start een ontwerp voor jouw tafel op maat! Ga zelf aan de slag, en bestel vervolgens je ontwerp bij Broers Design. Bestellen gaat eenvoudig hier via de online designtool. Heb je hulp nodig met het ontwerp? Neem dan contact met ons op! Je kunt je gegevens achterlaten op onze website. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594 of mailen naar [email protected]. Laat je tafel op maat maken door Broers Design!