Showroom Broers Design

Onze showroom is de plek waar wij onze meubelen en hoge kwaliteit aan je kunnen tonen. Een belangrijke meerwaarde want kwaliteit zit immers in de details.

Naast onze eigen online collectie hebben we ook maatwerk kasten en tv-meubels.

Breng een bezoekje en laat je inspireren door de bijna eindeloze mogelijkheden, combinaties en onze kenmerkende kwaliteit.

De showroom veranderd in hoog tempo. Wil je zeker weten dat het meubel waar jij voor komt ook is vertegenwoordigd, vraag het ons! Wij zijn er om te helpen. Om een algemene indruk van kwaliteit, afwerking en vakmanschap te krijgen zijn er voldoende meubels in allerlei vormen, maten en afwerkingen.
+31 (0)85 – 3014 500

+31 (0)85 - 3014 500 (WhatsApp)

[email protected]

Plan direct een bezoek

Wij zijn kaaskoppen

Aan het einde van de A9 direct aan het Noord-Hollands kanaal op een steenworp afstand van de binnenstad van kaasstad Alkmaar ligt een kleinschalig industrieterrein verborgen. Hierop staat de 900m2 grote meubelmakerij en showroom.

Alkmaar

Gelijk een dagje uit?

Kom je deze kant op dan adviseren wij zeker om meer van onze mooie regio te bezoeken. In onze omgeving zijn vele leuke dingen te doen, wij adviseren je graag in o.a.:

Oude winkelstad Alkmaar – Unieke restaurantjes – Noordzee – Egmond aan Zee – Bergen aan Zee – NH Duinreservaat – Bollenvelden – De Rijp – Bootje varen – Speelparken – Zeeaquarium Bergen – Musea – XXL Bioscoop – Filmhuis – Kunstenaarsdorp Bergen – vele unieke B&B’s

Kijk ook op www.alkmaarprachtstad.nl voor meer tips.