fbpx
skip to Main Content

Salontafel op maat ontwerpen en bestellen

Wil je zelf je eigen salontafel ontwerpen en op maat laten maken? Dat kan bij Broers Design! Wanneer je op zoek bent naar een uniek designmeubel dat perfect past bij jouw interieur, ben je bij ons aan het juiste adres. Start vandaag nog met het ontwerp hier op de site, en laat jouw salontafel door ons op maat maken. Bij Broer Design hechten we waarde aan meubels van hoge kwaliteit. Tijdens de productie maken we dan ook gebruik van duurzame materialen, en we maken de meubels zelf in Nederland. De door jouw ontworpen salontafel op maat wordt na de bestelling door Broers Design met hout, staal, glas of steen gemaakt. Wil jij ook zo’n prachtige salontafel op maat van Broers Design? Begin hier op de site met ontwerpen!

Over Broers Design

Broers Design is een jong bedrijf, maar onze specialisten hebben wel al jarenlang ervaring. Ze weten precies hoe ze de salontafel op maat die jij ontworpen hebt moeten maken. Heb je al een beeld in je hoofd hoe je salontafel op maat eruit moet komen te zien, of wil je eerst wat vormen uitproberen? Het kan door middel van onze handige designtool hier op de site. Wil je een rechthoekige salontafel of toch liever een ronde tafel? Maak zelf je salontafel op maat! Klik op onze website aan waar jouw voorkeur naar uitgaat en je ziet gelijk hoe het geheel eruit ziet. Door augmented reality kun je jouw ontwerp virtueel zien in je eethoek of woonkamer. Zo weet je zeker dat je ontwerp past! Ontwerp je meubilair zelf, en laat jouw salontafel op maat maken door Broers Design!

Houten meubels op maat

Voordelen van Broers Design

Bij Broers Design werken we uitsluitend met kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Jouw meubels worden hier in Nederland op eigen bodem gemaakt. Wij zijn dé expert op het gebied van designmeubels maken op maat. Als je een salontafel bij ons op maat maakt, weet je zeker dat je een uniek en gepersonaliseerd meubel in je huiskamer hebt. Nadat je zelf een ontwerp gemaakt hebt, kun je de tafel bestellen en maken we jouw salontafel op maat zoals jij hem ontworpen hebt! Kom je er zelf niet uit, dan kun je natuurlijk ook altijd onze hulp inschakelen. Om het verhaal extra duidelijk te maken, zetten we de redenen waarom jij een salontafel op maat zou moeten ontwerpen en bestellen bij Broers Design voor je op een rij:

  • Je kunt bij ons jouw eigen ontwerp online visualiseren
  • Jouw design wordt gemaakt van duurzame producten
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Wij hebben ruime ervaring met het maken van meubelen op maat
  • Je kunt bij ons je meubilair personaliseren

Waar moet je op letten voor je een salontafel ontwerpt?

Wil je een salontafel op maat ontwerpen? Dat doe je dus via onze handige designtool! Maar hoe ga je aan de slag met het ontwerp? Je begint met het opmeten van de ruimte die je beschikbaar hebt voor een salontafel. Onze tip: leg kranten op de grond om de grootte van de salontafel te bepalen. Zo kun je het wat makkelijker visualiseren. Bedenk ook welke hoogte je het mooist of het handigst vindt. Wanneer je de ruimte opgemeten hebt, neem je eens een kijkje naar de rest van je interieur. In welke stijl is je kamer ingericht? En met wat voor soort bank wordt de salontafel op maat gecombineerd? Zo staat een vierkante tafel bijvoorbeeld erg mooi bij een hoekbank. Heb je kinderen, of komen er regelmatigkinderen op bezoek? Dan is het wellicht verstandig om scherpe hoeken aan de tafel te vermijden en te kiezen voor een ronde salontafel op maat. Vervolgens ga je met designtool van Broers Design hier op de site aan de slag. Je krijgt meteen een impressie te zien van hoe je salontafel eruit gaat zien. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de tafel. Kom je een probleem tegen dat je zelf niet op kunt lossen? Schakel dan gerust onze hulp in. Wanneer je design helemaal af is, stuur je het naar ons op en maken wij de salontafel op maat die jij ontworpen hebt!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Een salontafel past in elk interieur!

Bij elk interieur past een andere salontafel. Als jij een salontafel op maat wilt maken, is het daarom belangrijk dat je eerst genoeg inspiratie opdoet. Heb je bijvoorbeeld een modern interieur? Dan kun je kiezen voor een zwarte of witte salontafel. Dat past helemaal binnen de moderne stijl! Als je houdt van een industriële stijl, dan is het mooi om stalen poten toe te voegen aan de salontafel. En heb jij een bohemian interieur? Wat dacht je er dan van om een houten salontafel op maat te maken met vrolijke kleuren, zoals blauw of oranje. Wil jij een salontafel op maat die perfect past bij je interieur? Laat je inspireren en ontwerp je eigen tafel!

Start vandaag met ontwerpen en bestellen!

Wil je vandaag nog beginnen met het ontwerp voor een salontafel op maat, die precies past bij jouw interieur? Wil jij een uniek meubel ontwerpen van duurzaam materiaal? Stel je eigen designmeubel samen, gewoon hier op de site! Bestel het vervolgens eenvoudig bij Broers Design en wij maken jouw salontafel op maat. Meer weten? Je kunt je gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594 of een mail sturen naar naar [email protected]. Begin vandaag aan het ontwerp van jouw salontafel op maat en laat je meubel maken door Broers Design!