Over ons

Broers Design is opgericht door broers Robert en Christian Mollee. Ondanks dat wij op veel vlakken totaal verschillend zijn, hebben we exact dezelfde mening over wat mooi is. Samen hebben we duizenden meubelen ontworpen en geproduceerd voor woningen, bedrijven en hotels over de hele wereld.

Bij elkaar hebben wij ruim 20 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van maatwerk meubelen.

Kracht van lokaal

Wij werken zo lokaal mogelijk. In het uiterste geval houden we het binnen de Nederlandse grenzen.

Zo gebruiken we Nederlands staal, een lokale zandstraler en poedercoater.

Kortom, kopen bij Broers Design heeft tal van voordelen, waaronder het ondersteunen van de lokale economie, aanpassingsmogelijkheden, hoogwaardige materialen, gepersonaliseerde klantenservice en een lagere belasting voor het milieu.

Eigen productie

Echte kwaliteit krijg je alleen door zo diep mogelijk in de productieketen te gaan. Wij kiezen zelf de grondstoffen uit, houden toezicht op de productie en doen de eindcontrole.

Onze werkplaats is gewoon in Nederland! Kom je langs in Alkmaar? Neem dan meteen een kijkje in onze houtwerplaats.

Kom langs!

Broers Design
Made-To-Measure

Broers Design geeft jou de mogelijkheid om zelf meubelen op maat te ontwerpen en deze vervolgens door ons te laten maken.

Het fijne is hierbij dat je het door jouw ontworpen meubel door middel van Augmented Reality in een ruimte kunt plaatsen, zodat je direct kunt zien hoe het meubel in de ruimte staat en of het 3D-ontwerp eventueel nog aanpassingen nodig heeft.

Zodra je tevreden bent over jouw ontwerp kun je het meubel door ons laten maken en bezorgen. Voor het maken van jouw meubel maken we gebruik van duurzame en lokale producten.

Kom langs en laat je inspireren!

Waarom kiezen voor maatwerk meubelen?

Als het gaat om het inrichten van uw huis, zijn op maat gemaakte meubels de juiste keuze. Dit is waarom:

  • Persoonlijk: Met op maat gemaakt meubilair kunt u elk aspect van het stuk kiezen, van het materiaal tot de afwerking tot de maat, zodat het perfect in uw ruimte past en uw persoonlijke stijl weerspiegelt.
  • Kwaliteit: op maat gemaakte meubels worden gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail, wat resulteert in meubelstukken die niet alleen mooi zijn, maar ook gemaakt om lang mee te gaan.
  • Functionaliteit: wanneer u samenwerkt met een bekwame vakman om uw meubels te ontwerpen, kunt u ervoor zorgen dat ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook een specifieke functie in uw huis vervullen. Zo kunt u bijvoorbeeld een tafel op maat ontwerpen dat perfect aansluit bij uw wensen.
  • Eenheid: met op maat gemaakte meubels kunt u unieke stukken creëren die uw huis onderscheiden van de rest. In plaats van genoegen te nemen met in massa geproduceerde, generieke meubels, kunt u iets heel speciaals en unieks hebben.

Waarom zou je tevreden zijn met een standaard meubel als je een echt bijzonder, op maat gemaakt stuk kunt hebben? Investeer in op maat gemaakte meubelen die het uiterlijk en de functionaliteit van uw woning jarenlang zullen verbeteren.

Transformeer je ruimte met uniek, op maat gemaakt meubilair van Broers Design.