Over ons

Broers Design is opgericht door broers Robert en Christian Mollee. Ondanks dat wij op veel vlakken totaal verschillend zijn, hebben we exact dezelfde mening over wat mooi is. Samen hebben we duizenden meubelen ontworpen en geproduceerd voor woningen, bedrijven en hotels over de hele wereld.

Bij elkaar hebben wij ruim 20 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van maatwerk meubelen.

Kracht van lokaal

Wij werken zo lokaal mogelijk. In het uiterste geval houden we het binnen de Nederlandse grenzen.

Zo gebruiken we Nederlands staal, een lokale zandstraler en poedercoater.

Eigen productie

Echte kwaliteit krijg je alleen door zo diep mogelijk in de productieketen te gaan. Wij kiezen zelf de grondstoffen uit, houden toezicht op de productie en doen de eindcontrole.

Onze werkplaats is gewoon in Nederland! Kom je langs in Alkmaar? Neem dan meteen een kijkje in onze houtwerplaats.

Kom langs!

Broers Design Made-To-Measure

Broers Design geeft jou de mogelijkheid om zelf meubelen op maat te ontwerpen en deze vervolgens door ons te laten maken.

Het fijne is hierbij dat je het door jouw ontworpen meubel door middel van Augmented Reality in een ruimte kunt plaatsen, zodat je direct kunt zien hoe het meubel in de ruimte staat en of het 3D-ontwerp eventueel nog aanpassingen nodig heeft.

Zodra je tevreden bent over jouw ontwerp kun je het meubel door ons laten maken en bezorgen. Voor het maken van jouw meubel maken we gebruik van duurzame en lokale producten.

Kom langs en laat je inspireren!