fbpx
skip to Main Content

Je eigen kast op maat laten maken

Heb jij net een nieuw huis en wil je daarvoor nieuwe kasten aanschaffen? Of wil je gewoon graag een unieke kast in je interieur? Bij Broers Design kun je een kast laten maken! Je ontwerpt zelf je kast met onze online design tool en de kast wordt op maat gemaakt door Broers Design! Zo creëer jij een unieke kast die helemaal voldoet aan jouw wensen. En hoe leuk is het om een kast in huis te hebben die je helemaal zelf hebt ontworpen? Start daarom vandaag nog met het ontwerpen van jouw ideale kast. Meer weten over hoe het proces van Broers Design in zijn werk gaat? Lees verder en ontdek hoe je een kast op maat kan laten maken.

De voordelen van Broers Design

Als je ervoor kiest om je kast op maat te laten maken door de specialisten van Broers Design, dan profiteer je van een heleboel voordelen. Deze zetten we graag voor je op een rij:

  • Door onze design tool kun je het ontwerp van jouw kast helemaal visualiseren
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Broers Design heeft ruime ervaring met het maken van meubelen op maat
  • Je ontwerpt de kast precies volgens jouw wensen

De materialen die wij gebruiken voor het maken van jouw kast zijn onder andere steen, glas, hout en staal. Uiteraard maken wij tijdens ons productieproces zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Bovendien produceren we al onze meubels op Nederlandse bodem. Wil jij graag zelf een kast ontwerpen en laten maken door Broers Design? Ga dan snel aan de slag met de design tool hier op de site!

Kleurstalen voor klanten foto

Onze handige design tool

Op de site van Broers Design maak jij online een ontwerp van jouw ideale kast, deze wordt vervolgens helemaal door ons op maat gemaakt. Graag leggen wij je uit hoe je het best een kast kunt ontwerpen. Op onze website vindt je onze design tool, hiermee kun je gemakkelijk en snel precies die kast samenstellen zoals jij hem wilt hebben. Het is een online programma, je hoeft er dus niets voor te downloaden. Bovendien is de ontwerp tool zeer gebruiksvriendelijk. Je begint met ontwerpen door eerst de materiaalsoort en de kleur van de kast te kiezen. Vervolgens krijg je meteen te zien hoe jouw kast er uit komt te zien. Je kunt natuurlijk ook pootjes, knoppen en andere details aan de kast toevoegen. Door middel van augmented reality kun je zelfs je ontwerp in de ruimte zetten waar de kast komt te staan, bijvoorbeeld jouw woonkamer of eethoek. Zo weet je precies of de kast goed past bij je interieur.

Verschillende soorten kasten

Wil jij graag een kast op maat laten maken door Broers Design? Dan is het handig om van tevoren te bepalen welke er kast het beste bij je past. Wil je bijvoorbeeld een dressoir of een boekenkast? Een dressoir is ideaal als je optisch meer ruimte wilt creëren, doordat het meubel de lengte van je kamer weergeeft. Terwijl je in een boekenkast veel spullen op kunt bergen, maar ook etaleren! Tv meubels en servieskasten behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Heb jij al besloten wat voor kast je wilt gaan ontwerpen? Ga dan snel aan de slag op de site van Broers Design!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Een kast van hoge kwaliteit ontwerpen

Bij Broers Design kun je een meubel maken dat helemaal past bij jou en je interieur. Elk interieur is immers uniek en zegt iets over de persoonlijkheid van degene die in die ruimte woont. Daarnaast is het natuurlijk heel bijzonder om een zelf ontworpen kast in huis te hebben. Dan heb je pas een meubelstuk waar je echt trots op kunt zijn. Als je ervoor kiest om je kast op maat te laten maken door de specialisten van Broers Design, dan gaat het meubel gegarandeerd nog jaren mee. Omdat wij gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit, weet jij zeker dat de kast tegen een stootje kan. Dat is natuurlijk helemaal handig wanneer er wel eens kinderen of huisdieren bij jou over de vloer komen.

Andere diensten van Broers Design

Houdt jij van unieke, zelf ontworpen meubels? Bij Broers Design kun je niet alleen een kast op maat maken, ook als je op zoek bent naar een unieke bank, tuinmeubilair, tafel of stoel dan kun je bij ons terecht. Je maakt zelf een ontwerp en bestelt eenvoudig je nieuwe meubelstuk bij Broers Design. Wil je graag meer weten over Broers Design? Neem dan contact met ons op!

Wacht niet langer en start vandaag!

Wil je een eigen kast ontwerpen die helemaal uniek is? Ontwerp dan vandaag nog een designmeubel en hij wordt door Broers Design op maat gemaakt. Heb je nog vragen voor ons? Stel ze gerust, we helpen je graag. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de site, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594. Of mail: [email protected]. Ga vandaag nog aan de slag en laat je kast op maat maken door Broers Design!