fbpx
skip to Main Content

Ontwerp zelf je eettafelbank op maat bij Broers Design

Wil jij graag een nieuwe eettafelbank? Bij Broers Design ontwerp je zelf je eettafelbank die vervolgens helemaal op maat gemaakt wordt. Bij Broers Design helpen we je graag! Op onze site ontwerp je zelf je ideale eettafelbank, vervolgens kun je hem op maat laten maken door de specialisten van Broers Design. Door je eettafelbank te bestellen bij Broers Design ben je ervan verzekerd dat je een topstuk van hoge kwaliteit in huis haalt. Wil jij ook graag zelf een eettafelbank op maat ontwerpen? Ga dan snel aan de slag met de ontwerp tool hier op de site!

Hoe ontwerp je een eettafelbank?

Heb jij al precies in je hoofd hoe jouw ideale eettafelbank er uit ziet? Of heb je nog wat inspiratie nodig? Wij helpen je graag! Met de ontwerp tool hier op onze website kun je meteen zien hoe jouw eettafelbank eruit komt te zien terwijl je aan het ontwerpen bent. Kies simpelweg de kleur, de vorm en het materiaal dat je mooi vindt en je ziet precies hoe het geheel eruit komt te zien. Door middel van augmented reality kun jij jouw zelf ontworpen eettafelbank visueel in de ruimte plaatsen waar jouw meubel komt te staan.

eettafelbank op maat

Waarom een eettafelbank?

De eethoek is de gezelligste plek in het huis. Hier wordt gegeten, gedronken, spelletjes gedaan en werk verricht. Het is daarom belangrijk dat je eethoek er gezellig uitziet en praktisch is ingericht. Een eettafelbank is ideaal, het meubel neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een aantal stoelen en daarmee creëert de eettafelbank genoeg zitplek voor jou en je visite. Ook bij kleinere eethoeken is een eettafelbank van Broers Design ideaal, je creëert veel zitruimte zonder dat het veel ruimte kost. Wil je meer te weten komen over het zelf ontwerpen van een eettafelbank? Lees dan snel verder.

Tips voordat je een eettafelbank ontwerpt

Voor je aan de slag gaat met het ontwerpen geven we je graag een aantal tips. Ten eerste is het handig om eerst goed de ruimte op te meten waar de eettafelbank moet komen te staan. Het is daarom handig om de afmetingen die jij voor je eettafelbank in gedachten hebt met bijvoorbeeld kranten te bedekken, zodat je precies weet hoeveel ruimte het meubel in beslag gaat nemen. Bedenk ook welke functie de bank krijgt. Heb je kinderen of komen er vaak kinderen over de vloer? Houdt dan rekening met het materiaal van de bank. Kies ten slotte voor de kleur en de maat die je mooi vindt. Wacht niet langer en laat jouw ideale eettafelbank op maat maken door de specialisten van Broers Design!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Duurzame materialen van hoge kwaliteit

Bij Broers Design gebruiken we voor het maken van de meubels enkel materialen van de hoogste kwaliteit. Als jij een ontwerp gemaakt hebt, dan gaan wij direct aan de slag om deze voor jou te realiseren. Wij maken al onze meubels in Nederland en we gebruiken hiervoor duurzame producten zoals steen, glas, hout en staal. Kies ervoor om je eettafelbank op maat te laten maken door de specialisten van Broers Design en profiteer van de volgende voordelen:

  • Je kunt bij ons je eigen ontwerp online visualiseren
  • De eettafelbank wordt gemaakt van duurzame producten
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Wij hebben ruime ervaring met het maken van meubelen op maat
  • Je kunt bij ons jouw meubilair personaliseren

Redenen om zelf meubels te ontwerpen

Ben je benieuwd naar de redenen waarom het een goed idee is om jouw eettafelbank op maat te laten maken? Broers Design legt het graag voor je uit. Door je eettafelbank zelf te ontwerpen creëer je een meubel dat helemaal jouw smaak en jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Als jij je eettafelbank op maat laat maken door onze specialisten, dan weet je zeker dat je een duurzaam product in handen hebt dat nog jaren meegaat. Als je een meubel zelf ontwerpt dan bepaal jij zelf de functionaliteit van het meubel en hoef je geen genoegen te nemen met een meubel dat niet bij jou of je gezin past. Daarnaast is het natuurlijk heel leuk als jij een meubel in huis hebt dat helemaal uniek is en dat niemand in huis heeft. Laat jouw eettafelbank vandaag nog op maat maken door de specialisten bij Broers Design!

Wacht niet langer en begin met ontwerpen!

Zoek jij een eettafelbank die op maat gemaakt moet worden, zodat hij helemaal past in jouw eethoek? Wacht niet langer en start nu met ontwerpen van jouw eettafelbank op maat! Wil je meer informatie? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier hier opd e site. Vul je gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594. Of mail naar [email protected]. Voor een prachtige en unieke eettafelbank op maat moet je bij Broers Design zijn!