fbpx
skip to Main Content

Je eigen dressoir op maat laten maken

Het voordeel van een dressoir is de enorme bergruimte en de vele toepassingen die ermee mogelijk zijn. Ben jij op zoek naar een nieuw dressoir? Ontwerp er dan zelf een met de ontwerptool van Broers Design, wij voeren jouw ontwerp vervolgens voor je uit! Zo heb jij binnenkort een uniek dressoir in huis dat precies voldoet aan jouw wensen. Wil jij een dressoir op maat laten maken? Ga dan snel aan de slag met de ontwerptool hier op de site!

Laat een uniek dressoir maken door Broers Design

Heb jij veel spullen in je woning die nog geen vaste opbergplaats hebben? Een dressoir biedt uitkomst. In een dressoir kun je alles kwijt, van kleding tot kinderspeelgoed en van boeken tot electronica. Door jouw eigen ontwerpen dressoir op maat te laten maken, weet je zeker dat hij perfect past binnen jouw interieur. Met de gebruiksvriendelijke online ontwerptool van Broers Design heb jij binnen de kortste keren het dressoir van jouw dromen ontworpen.

Kleurstalen voor klanten foto

Een hart voor duurzaamheid

Wil jij een dressoir op maat laten maken? Dan moet je zijn bij Broers Design. Niet alleen vanwege ons vakmanschap, maar ook door onze duurzame werkwijze zijn wij de ideale partner voor jouw meubelproject. Al onze meubels worden gemaakt in Nederland en wij dragen met trots het FSC keurmerk. Dit keurmerk kregen wij omdat wij alleen hout gebruiken dat gekapt is in bossen die op een verantwoorde manier beheerd worden. Draag jij de natuur ook een warm hart toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw dressoir op maat. Wij planten ieder jaar bomen om het hout dat we gebruiken te compenseren. Bovendien gebruiken wij zoveel mogelijk een circulaire werkwijze, dit betekent dat wij gebruikte materialen zoveel mogelijk opnieuw gebruiken. Vind jij het behoud van onze natuur ook zo belangrijk? Bestel dan je zelf ontworpen dressoir op maat bij Broers Design.

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

De contactinformatie van Broers Design

Wil jij je eigen dressoir laten maken? Dan kun je terecht bij Broers Design. Wij maken jouw ontwerp een realiteit. Heb je vragen over onze prijzen? Of wil je iets anders van ons weten? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site. Wil jij je vraag liever telefonisch stellen? Bel dan naar: 072 – 5200 594. Ook per mail zijn wij bereikbaar: [email protected]. Als jij een dressoir op maat wilt laten maken dan moet je zijn bij Broers Design!