fbpx
skip to Main Content

Ontwerp je ideale buffetkast op maat

Wil jij graag je woonkamer, eetkamer of keuken stijlvol inrichten met een buffetkast? Overweeg dan eens om een buffetkast op maat te laten maken door Broers Design. Bij ons ontwerp je via onze ontwerptool zelf de ideale buffetkast op maat, en wij produceren deze voor je! Zo weet je zeker dat jouw buffetkast altijd precies past in jouw interieur. Wil jij ook zo’n mooie en unieke buffetkast? Ga dan snel aan de slag met de ontwerptool hier op de site.

De voordelen van een buffetkast op maat

Een buffetkast op maat is een fijne aanvulling op je interieur, omdat je er heel veel spullen in kunt opbergen zodat de rest van je huis rommelvrij blijft. Bovendien zien buffetkasten er heel stijlvol uit en passen ze in veel verschillende interieurs. Wil jij een buffetkast met een open gedeelte of met glazen deurtjes? Dan kun je je woonaccessoires, foto’s of natuurlijk keukenspullen er mooi in etaleren! Buffetkasten zijn over het algemeen heel groot, maar door hem zelf te ontwerpen met de ontwerptool van Broers Design weet je altijd zeker dat hij past in jouw huis!

Kleurstalen voor klanten foto

Redenen om te kiezen voor Broers Design

Er zijn genoeg redenen om Broers Design in te schakelen wanneer jij een buffetkast op maat wilt laten maken. Deze redenen zetten wij graag voor je op een rij:

  • In onze handige ontwerptool kun je van alle kanten bekijken hoe jouw buffetkast er uit komt te zien
  • We maken jouw buffetkast op maat en helemaal volgens jouw wensen
  • Broers Design heeft al vele jaren ervaring met het maken van meubels
  • Wij hanteren een goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding
  • Wij dragen de natuur een warm hart toe, en werken daarom met duurzame producten. Bovendien dragen wij met trots het FSC keurmerk

Kortom, Broers Design staat garant voor duurzaam geproduceerde meubels van topkwaliteit!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Stel uw vragen gerust

Bij Broers Designs kun je dus terecht om een buffetkast op maat te laten maken. Wij helpen je van A tot Z bij dit proces. Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je iets anders van ons weten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier hier op de site in te vullen. Wil je liever bellen? Bel dan naar het nummer: 072 – 5200 594. Ook per mail zijn wij bereikbaar: [email protected]. Voor een mooie buffetkast op maat moet je zijn bij Broers Design!