fbpx
skip to Main Content

Je eigen boekenkast op maat laten maken

Een boekenkast is een prachtige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan jouw interieur. In een boekenkast plaats je natuurlijk jouw favoriete boeken, maar je kunt er ook planten, woonaccessoires, foto’s of die leuke souvenirs van je laatste vakantie in showen. Door zelf je boekenkast te ontwerpen bij Broers Design, krijg jij de boekenkast van jouw dromen. Hij past precies onder dat schuine wandje waar je anders niks kwijt kon, of onder de trap, of waar je maar wilt! Gebruik al je woonruimte optimaal met een zelf ontworpen kast van Broers Design. Bovendien kun je door je boekenkast op maat te laten maken, deze ook nog helemaal aanpassen aan jouw wensen en aan de stijl van jouw interieur. Ga dus snel aan de slag om jouw boekenkast op maat te ontwerpen!

Het FSC keurmerk van Broers Design

Wanneer je een boekenkast op maat wilt laten maken dan moet je zijn bij Broers Design. Wij creëren meubels van de hoogste kwaliteit en die gemaakt zijn van duurzame producten. Alle meubels zijn gemaakt in Nederland en wij dragen met trots het FSC keurmerk. Door dit keurmerk weet jij als klant dat wij alleen hout gebruiken dat gekapt is in een bos dat op een verantwoorde manier beheerd wordt. Draag jij, net als wij, de natuur een warm hart toe? Wij planten ieder jaar een heleboel bomen om het hout dat we gebruiken te compenseren. Bovendien werken wij circulair, wat wil zeggen dat wij gebruikte materialen zoveel mogelijk opnieuw gebruiken. Vind jij het behoud van onze natuur ook zo belangrijk? Dan kun je je boekenkast op maat laten maken bij Broers Design.

Kleurstalen voor klanten foto

Je eigen thuisbibliotheek

Door je eigen boekenkast op maat te laten maken creëer jij in een handomdraai je eigen thuisbibliotheek. Of natuurlijk een knus leeshoekje, of een mooie plek om je boeken op te bergen in je woonkamer of je slaapkamer. Het kan allemaal door je boekenkast zelf te ontwerpen en te laten maken door Broers Design! Wij verzorgen jouw boekenkast op maat van A tot Z, oftewel van de bestelling tot aan de montage. Heb jij nog vragen over het ontwerpen van je boekenkast op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.

De ontwerptool van Broers Design

Op de site van Broers Design vind je de ontwerptool waarmee je gemakkelijk en snel de ideale boekenkast op maat zelf kunt ontwerpen. De ontwerptool is online, je hoeft er dus geen software voor te downloaden, en bovendien is hij bijzonder gebruiksvriendelijk. Je ziet direct jouw ontwerpkeuzes op het scherm verschijnen en kunt deze van alle kanten bekijken. Zo weet je zeker dat jij tevreden zult zijn met de kast die je op maat hebt laten maken door Broers Design. Wil jij ook zo’n mooie zelfontworpen boekenkast op maat gemaakt? Ga dan direct aan de slag met de ontwerptool hier op de site!

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Tips om je eigen boekenkast op maat te ontwerpen

Wanneer jij een boekenkast op maat gaat laten maken bij Broers Design, dan ga je hem eerst ontwerpen met de ontwerptool. Wij geven je voordat je begint graag wat tips over het ontwerpen van jouw boekenkast.

  1. Zet voor je begint eerst je wensen op papier. Welke afmetingen moet de kast hebben? Wat wil je allemaal in de kast gaan opbergen? En wil je bepaalde spullen misschien liever uit het zicht plaatsen? Zoek eens op Pinterest naar inspiratie.
  2. Denk niet in hokjes. De boekenkast mag er precies zo uit komen te zien zoals jij wilt. Wil jij graag een wijnrek in je boekenkast? Of wil je er ook graag een televisie in plaatsen? Dat mag allemaal bij Broers Design!
  3. Kies voor kleuren en materialen die aansluiten bij jouw stijl en jouw interieur.
  4. Nu kun je ingaan op de details. Welke handgrepen moeten jouw kastdeurtjes krijgen? En wat voor pootjes?

Wanneer je je boekenkast helemaal volgens jouw wensen hebt vormgegeven, dan gaat Broers Design aan de slag om jouw ontwerp werkelijkheid te maken. Heb je tijdens het ontwerpen tips nodig? Bel dan gerust naar Broers Design!

Contact met Broers design

Ben je na het lezen over een eigen ontworpen boekenkast op maat enthousiast geworden en wil je er ook een bestellen bij Broers Design? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Ga daarom snel aan de slag met de ontwerptool hier op de site om jouw eigen boekenkast op maat te ontwerpen. Vervolgens maken wij van jouw ontwerp een prachtige, duurzame boekenkast van hoge kwaliteit. Heb je nog vragen over de werkwijze van Broers Design? Of ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier hier op de site in te vullen. Laat een bericht voor ons achter, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Wil je jouw vraag liever telefonisch stellen? Bel dan naar ons nummer: 072 – 5200 594. Ook per mail zijn wij bereikbaar via: [email protected]. Je eigen boekenkast op maat laten maken doe je bij Broers Design!