fbpx
skip to Main Content

Bijzettafel ontwerpen en op maat laten maken

Heb je net een nieuw huis of ben je van plan om je woonkamer helemaal opnieuw in te richten? En ben je op zoek naar een bijzettafel die op maat gemaakt wordt, en daarom dus precies bij je inrichting past? Dan zit je goed bij Broers Design! Bij ons kun je zelf je tafel ontwerpen, zodat het helemaal past bij wie jij bent en hoe jij je interieur gestyled hebt. Heb je al jarenlang een idee voor een mooie bijzettafel en wil jij het nu zelf ontwerpen? De handige designtool van Broers Design maakt het super eenvoudig! Start vandaag met het bedenken van jouw design meubel, bestel het bij Broers Design en wij maken je bijzettafel op maat!

Wie zijn wij?

Bij Broers Design weten we alles over de mooiste design meubels. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen, die ook nog eens duurzaam zijn. Zoek jij een bedrijf dat je bijzettafel op maat kan maken? Ontwerp het meubel zelf op onze website en wij realiseren jouw wensen. Broers Design werkt onder andere met glas, steen, hout en staal. Je kunt op onze website je eigen meubel samenstellen. Wil je liever een bijzettafel met poten van hout of van staal? Op de website van Broers Design kun je door middel van online visualisatie precies zien hoe jouw meubel eruit komt te zien. Door augmented reality kun je jouw ontwerp in je eigen woonkamer of eethoek zetten, dan weet je precies of het past! Wil jij zelf een uniek designmeubel dat helemaal past in je ruimte? Start vandaag nog met ontwerpen en laat je nieuwe bijzettafel op maat maken door Broers Design!

Houten meubels op maat

Voordelen bij Broers Design

De specialisten van Broers Design hebben ervaring en zijn zeer vakbekwaam. Wij werken met de beste materialen. Start vandaag nog met het ontwerp en laat jouw bijzettafel op maat maken door onze specialisten. Hierbij profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Je kunt bij ons je eigen ontwerp online visualiseren
  • Je design wordt gemaakt van duurzame materialen
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Wij hebben ruime ervaring met het maken van meubelen op maat
  • Je kunt bij ons je meubilair personaliseren

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Start vandaag nog en laat je bijzettafel op maat maken!

Zoek jij nog een bijzettafel die op maat gemaakt moet worden, zodat het helemaal past in je zithoek? Wacht niet langer en start nu met het ontwerpen van een bijzettafel op maat! Wil je meer informatie of hulp bij je design? Op onze website vind je een contactformulier. Vul je gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594 of een mail sturen naar [email protected]. Voor de mooiste bijzettafel op maat moet je bij Broers Design zijn!