fbpx
skip to Main Content

Bankstel op maat

Ben jij op zoek naar een uniek meubel, zoals een bank die op maat gemaakt wordt? Dan ben je bij Broers Design aan het juiste adres! Bij Broers Design kun je zelf een uniek meubel ontwerpen, dat helemaal past bij jouw interieur. Dit doe je met behulp van onze handige online designtool. Het ontwerp stuur je naar ons toe, en wij maken het voor je! De specialisten van Broers Design hebben jarenlange ervaring met het maken van meubels zoals bankstellen op maat. Heb je een nieuw huis gekocht en heb je nieuwe meubels nodig? Of ga je je interieur opnieuw stijlen? Ontwerp zelf je eigen meubel en laat de specialisten van Broers Design jouw bank op maat maken! Benieuwd hoe dat werkt? Lees snel verder!

Ontwerpen bij Broers Design

Bij Broers Design kun je dus je eigen bankstel op maat maken. Dit doe je met behulp van onze designtool. Je stelt zelf een ontwerp samen door de vorm, het materiaal en de kleur die bij jouw interieur past te kiezen. Vervolgens krijg je meteen een beeld van hoe het bankstel eruit komt te zien. Door middel van augmented reality kun je zelfs zien hoe je nieuwe meubelstuk er in je kamer uit gaat zien! Een bank op maat ontwerpen via de site is ontzettend eenvoudig. Kom je er toch zelf niet uit? Of wil je meer weten over Broers Design of over hoe onze specialisten jouw bankstel op maat maken nadat jij het ontworpen hebt? Neem gerust contact met ons op.

eettafelbank op maat

Voordelen van Broers Design

Bij Broers Design profiteer je van veel voordeel. Wij maken onze producten van kwalitatief hoogstaand materiaal. We maken meubels van onder andere steen, glas, staal of hout. Ook je bank kun je van verschillende materialen laten maken. Bovendien maken we meubilair, zoals een bankstel op maat, altijd gewoon hier in eigen land. De specialisten van Broers Design gaan graag voor je aan de slag. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het ontwerp van je bank op maat tot een realiteit kunnen maken. Wanneer je het ontwerp laat maken door Broers Design, kun je bovendien rekenen op de volgende voordelen:

  • Je kunt bij ons je eigen ontwerp online visualiseren
  • Je design wordt gemaakt van duurzame materialen
  • Wij bieden een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • We hebben ruime ervaring met het maken van meubelen op maat

Tips voordat je een bank ontwerpt

Hoe creëer je een ‘thuisgevoel’ als je de woonkamer instapt? Ontwerp je eigen bank op maat! Dat doe je dus met de hulp van Broers Design. Maar, voor je een bank ontwerpt, is het handig om eerst deze tips te lezen. Begin met het opmeten van de ruimte. Dit moet je zeker doen als je een bank op maat wilt maken. Een bank ziet er namelijk vaak kleiner uit dan het meubel daadwerkelijk is. Onze tip is om kranten neer te leggen waar je de bank precies wilt plaatsen. Vervolgens meet je de ruimte die de kranten in beslag nemen, zodat je precies weet hoe groot de bank moet zijn. Natuurlijk doe je dit om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte over hebt, maar wanneer je een grote woonkamer hebt is het ook mooier om een grote bank neer te zetten. Ga vervolgens na wie er allemaal op de bank gaat zitten. Heb je bijvoorbeeld kinderen, of komen er vaak kinderen over de vloer? Houd hier dan rekening mee wanneer het gaat om het materiaal van de bank. Kies iets wat je goed schoon kunt maken. Wil je er de hele avond relaxen voor de tv? Dan is een loungebank, een bank met een extra diep zitgedeelte, echt iets voor jou. Ook wat betreft kleuren kun je flink afwisselen. Ga aan de slag met de designtool hier op de site, of neem contact op met Broers Design voor meer informatie.

TAFELS OP MAAT

STOELEN OP MAAT

BANKEN OP MAAT

OPBERGEN OP MAAT

Waarom zelf een bank ontwerpen?

Je interieur is vaak een reflectie van je persoonlijkheid, wie je bent en natuurlijk hoe je leeft. Wij willen je daarom de mogelijkheid geven om zelf je eigen meubels samen te stellen, zodat je een meubelstuk krijgt dat ook echt je identiteit reflecteert. Daarnaast is het heel leuk als je een meubel hebt dat helemaal uniek is en dat niemand anders in huis heeft. Als jij je bank op maat laat maken door onze specialisten, ontwerp je een meubel waar je jarenlang van gaat kunnen genieten. Je hoeft dus geen genoegen te nemen met een meubelstuk dat niet bij jou of je gezin past. Ontwerp een bank op maat helemaal zoals jij het wil hebben via onze designtool, en bestel het vervolgens bij Broers Design!

Begin vandaag en ontwerp een bankstel op maat!

Wacht niet langer en ontwerp en bestel jouw bankstel op maat bij Broers Design! Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag om je ontwerp realiteit te maken. Start vandaag nog met het design. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kunt je gegevens achterlaten via het contactformulier hier op onze website. Je kunt ook bellen naar 072 – 5200 594 of een mail sturen naar [email protected]. Laat je bank op maat maken door Broers Design!